Peuter survival

De manier om jouw kinderen op jonge leeftijd zelfredzaam te maken in het water.

Wil jij met een gerust hart naar het water kunnen gaan? En vind jij het belangrijk dat kinderen op jonge leeftijd al kennis leren maken met de gevaren van water en wat in dit soort gevallen te doen? Geef je dan nu op voor onze nieuwe lessen Peutersurvival. Deze les is naast leerzaam ook nog eens heel erg leuk voor de kinderen. Nieuwsgierig?

Voor wie en wanneer?

Peuter survival is voor kindjes van 3 jaar oud en is wekelijks op de dinsdagochtend om 9:00 t/m 9:30 uur.

Wat houdt peuter survival in?

Het doel van Peuter survival is dat elk kind zich ten alle tijden weet te redden en zichzelf in veiligheid kan brengen tijdens verschillende situaties. De kinderen leren verschillende manieren van in het water gaan, leren wanneer ze in het water vallen op hun rug te gaan liggen en ga zo maar door. Naast dat Peutersurvival enorm leerzaam is voor de kleintjes is het ook een hele leuke les waar kinderen leren omgaan met andere kinderen.

Hoe geef ik me op?

Lijkt dit jou wel wat? Geef je dan snel op! Bij meer dan 5 aanmeldingen komt je op de wachtlijst te staan, bij voldoende aanmeldingen zullen we dan kijken naar oplossing om een extra groep te starten. Groepjes bestaan uit 5 kinderen die iedere week 30 minuten zwemles krijgen. Wanneer jouw kind 4 jaar wordt stroomt hij/zij direct door in het reguliere zwemles traject. Wanneer jouw kind aan alle eisen voldoet, is er de mogelijkheid om het eerste deel van de reguliere zwemlessen (watergewenning) over te slaan.

Wat kost het?

De kosten voor peuter survival zwemmen zijn gelijke aan de kosten van een zwemles abonnement € 40,- per maand.

Ouder- en kind zwemmen

Ook voor de allerkleinsten is er een mogelijkheid om bij zwemschool NLG te komen zwemmen. Samen met (groot) ouders/verzorgers zijn jullie op dinsdag méér dan welkom om op jonge leeftijd al kennis te maken met het water. Water is een heerlijke en ontspannen omgeving voor jou en jouw kind. Het ouder- en kind zwemmen is voor kinderen van 4 maanden t/m 4 jaar.

De les is op dinsdag om 09:30 t/m 10:00 uur.

Daarna kunt u nog gebruik maken van het peuterbadje.

 

 

Heb je een vraag over onze zwemschool?

31 316 820 364 Contact