Zwemschool NLG stapt over naar Envoz.

Ons team is constant op zoek naar verbeteringen. In deze zoektocht zijn wij een zwemdiplomalijn tegen gekomen waarvan wij vinden dat deze momenteel beter aansluit bij onze visie op plezier, veiligheid en kwaliteit voor de kinderen.

Het zwemdiploma zal iets uitgebreider zijn, maar doordat het ons de gelegenheid geeft de zwemlessen nog leuker te maken zal de uiteindelijke leertijd van het kind niet langer zijn.

Kwaliteit van de zwemslag en conditie staat bij ons voorop hier in zal ook niks veranderen.

Afzwemmen voor kinderen

Bijkomend voordeel is dat we met deze internationale zwemsurvival ABC diploma’s van Envoz in ons eigen zwembad kunnen afzwemmen. Ook zal het proefzwemmen voor diploma A in ons eigen bad plaats vinden.

Niveaus in zwemlessen

Alle niveaus in de zwemlessen blijven het zelfde alleen zullen er extra survival elementen worden toegevoegd aan de zwemscores.

Ik heb al een NRZ A of B diploma wat nu?

Dit is geen enkel probleem je kunt dan gewoon het Envoz zwemdiploma bij ons halen.

Zwem je voor je Envoz B zwemdiploma dan krijg je bij de uitreiking ook je Envoz A zwemdiploma dit omdat alle onderdelen bij het afzwemmen worden getoetst.

Zwembad de Brink

Omdat wij overstappen naar het Envoz diploma zal de samenwerking met het zwembad de Brink stoppen. Badmeester Martijn die vanuit de Brink bij ons werkt zal daarom ook afscheid nemen van zwemschool NLG. Deze taken zullen worden over genomen door Badmeester Jimmy.