Team

Jimmy

Ik ben Jimmy Veerink, ik ben 26 jaar oud en woon in Duiven met mijn gezin dat bestaat uit mijn vrouw Manuela en mijn dochter Elinn.

Al meer dan 7 jaar geef ik zwemles. Voor NLG Lobith heb ik in Brummen gewerkt, hier deed ik van alles voornamelijk zwemles geven maar was ik ook verantwoordelijk voor het organiseren van afzwemmomenten, aquasporten en
onderhoud aan de machinekamer

Wat vind ik nou zo belangrijk aan zwemles?
Bij mij staat plezier voorop! Doormiddel van plezier leer je het snelste. Belangrijk vind ik dat je tijdens het plezier maken wel duidelijkheid en structuur hebt zodat kinderen weten wat ze moeten doen en waar ze aan toe zijn.

Naast plezier is techniek erg belangrijk. Als de kinderen technisch goed kunnen zwemmen, kunnen ze zich sneller redden in het water. Ik ben altijd rond het bad te vinden dus kom gerust langs voor een praatje of om de vorderingen van uw (klein) kind te bespreken!

Pim

Ik ben Pim van Londen, 21 jaar oud en woon in Doetinchem. het afgelopen jaar heb ik mijn opleiding sport & bewegen afgerond en ben ik gediplomeerd sport & beweging coördinator en buurtsportcoach.

Normaliter ben ik in de fitness te vinden als fitness coördinator.

Ik ben begonnen met de opleiding tot zweminstructeur zwem ABC. momenteel loop ik op de donderdagen stage bij Jimmy. Ik hoop snel mijn opleiding af te ronden om zelfstandig de lessen te kunnen verzorgen.

Tim

Ik ben Tim Schenning, 34 jaar oud en sinds 1 september 2018 eigenaar van NLG Lobith. In mei 2020 hebben we zwemschool NLG opgericht om de zwemlessen bij NLG Lobith beter te structureren.

Volgens de filosofie spelenderwijs zwemmen leren we de kinderen op een uitdagende manier de diverse zwemslagen aan. We proberen de kinderen al in vroeg stadium te laten zwemmen met zo weinig mogelijk drijfmiddelen. Op deze manier leert uw kind technisch goed te zwemmen.

Mijn opleiding heb ik met veel plezier gevolgd bij het NBZ en onlangs ben ik met lof geslaagd. Naast het zwemonderwijs houd ik me bezig met management, marketing en fitness instructie bij NLG Lobith.

Het lijkt me leuk om kennis te maken in ons fitnesscentrum of het zwembad dus kom gerust eens langs!

Jeroen

Mijn naam is Jeroen van Aalten, 44 jaar en woonachtig in Duiven. Bij NLG Lobith werk ik op de donderdag van 9:00 tot 17:00 in de fitness. Ik ben gediplomeerd personal trainer en haal graag het beste uit mensen.

Naast mijn werkzaamheden bij NLG Lobith heb ik nog 2 werkgevers waar ik ook werk als fitnesstrainer maar ook met veel passie zwemlessen verzorg. Bij NLG lobith functioneer ik als inval zweminstructeur voor de donderdagen.

Heb je een vraag over onze zwemschool?

31 316 820 364 Contact