Team

Jimmy

Ik ben Jimmy Veerink, ik ben 28 jaar oud en woon in Didam.

Al meer dan acht jaar geef ik zwemles. Momenteel geef ik zelf veel zwemlessen en ben ik verantwoordelijk voor alle randzaken rondom de zwemlessen. Hierbij kun je denken aan inplannen van kinderen, afzwemmoment organiseren en zorgen dat de kwaliteit van de zwemlessen goed zijn.

Wat vind ik nu zo belangrijk aan zwemles?
Bij mij staat plezier voorop! Door middel van plezier leer je het snelst. Belangrijk vind ik dat je tijdens het plezier maken duidelijkheid en structuur hebt, zodat kinderen weten wat ze moeten doen en waar ze aan toe zijn.

Naast plezier is techniek erg belangrijk. Als de technische goed kunnen zwemmen, kunnen ze zich sneller redden in het water. Ik ben altijd rond het bad te vinden dus kom gerust langs voor een praatje of om de vorderingen van uw (klein)kind te bespreken!

Tim

Ik ben Tim Schenning, 34 jaar oud en sinds 1 september 2018 eigenaar van NLG Lobith. In mei 2020 hebben we zwemschool NLG opgericht om de zwemlessen bij NLG Lobith beter te structureren.

Volgens de filosofie spelenderwijs zwemmen, leren we de kinderen op een uitdagende manier de diverse zwemslagen aan. Wij proberen de kinderen al in vroeg stadium te laten zwemmen met zo weinig mogelijk drijfmiddelen. Op deze manier leert uw kind technisch goed te zwemmen.

Mijn opleiding heb ik met veel plezier gevolgd bij het NBZ en onlangs ben ik met lof geslaagd. Naast het zwemonderwijs houd ik me bezig met management, marketing en fitnessinstructie bij NLG Lobith.

Het lijkt me leuk om kennis te maken in ons fitnesscentrum of het zwembad dus kom gerust eens langs!

Ingrid

Ik ben Ingrid Koenders, ben 62 jaar oud.
Sinds maart 2021 ben ik in dienst bij NLG Lobith.
Bij zwembad ‘de Hoevert’ in Didam heb ik 42 jaar gewerkt als allround zwemonderwijzer.

Mijn grootste uitdaging ligt bij het zwemles geven aan kinderen.
Elk kind is verschillend en heeft een andere benadering nodig. Zeker het kind met een beperking.

Hier in Lobith voel ik me thuis omdat wij hier de zwemlessen aanbieden op een speelse, uitdagende en een technisch goede manier.

Ook geef ik elke dinsdagmiddag Therapeutisch Zwemmen.
Oefeningen aanbieden in warm water op een verantwoorde wijze aan mensen met fysieke klachten geeft mij veel voldoening.

Twan

Ik ben Twan Kraan, 21 jaar oud, woonachtig in Ulft en personal trainer en zwem instructeur bij NLG Lobith.

Ik verzorg hier de zwemlessen en aquarobics in het zwembad en de personal trainingen in de fitness. Zelf heb ik Sport & Bewegen gestudeerd aan het Graafschap College in Doetinchem. Verder werk ik nog bij Laco Terborg als Zweminstructeur. In mijn vrijetijd voetbal ik bij Ulftseboys 1 en fitness ik 4x in de week.

Heb je een vraag over onze zwemschool?

31 316 820 364 Contact