Zwemles op Maat

Zwemles op maat is er voor als uw zoon of dochter wat meer aandacht nodig heeft bij het aanleren van de zwemslag.  Dit kan bijvoorbeeld zijn als uw kind wat moeite heeft om zich te concentreren in een grote groep maar ook is er plek voor kinderen met een lichamelijke beperking of geestelijke beperking.

In al deze gevallen biedt zwemschool NLG uitkomst met zwemles op maat

Bij zwemschool NLG staat individuele aandacht voorop. Immers, voor elk “probleem “ is een oplossing. Maar je moet er wel naar willen zoeken. Oplossingen liggen bij zwemschool NLG in speelse kleinschalige zwemlessen van maximaal 3 kinderen per groep. Maar ook privélessen zijn mogelijk. Als kinderen individueel worden benaderd, kweek je zelfvertrouwen door positieve succeservaringen. Dit zal een levenslang zwemplezier met zich meebrengen.

Hierbij hoeft het eindresultaat niet per definitie het behalen van een diploma volgens ABC normen te zijn; we kunnen toewerken naar een eigen, speciale op het kind afgestemde diplomalijn. Ook kunnen we ons concentreren op zelfredzaamheid. Hoe en wat dan ook, de doelen worden individueel bepaald, kijkend naar en afhankelijk van het kind. Uiteraard in overleg met u, als ouder/begeleider.

Deze lessen duren 30 minuten met maximaal 3 kinderen

 

 

 

Heb je een vraag over onze zwemschool?

31 316 820 364 Contact